Elk gesprek is anders, en kent zijn eigen voorbereiding, valkuilen, dynamiek, fases en emoties. Gesprekken lopen vaker anders dan verwacht en misschien dan ook gehoopt. Het is daarom een kunst om van die gesprekken effectieve gesprekken te maken, zodat beide partijen een tevreden gevoel overhouden aan het verloop ervan.

Om dit doel voor zij die daar behoefte aan hebben dichterbij te brengen, ontwikkel ik op uitermate praktische en inzichtgevende werkwijze trainingen over gespreksvoering. Communicatietraining Van den Broek is een communicatiebureau en teambuilding bureau in één: ik verzorg ook teamontwikkelingsprojecten en intervisie zodat er weer gesproken kan worden van een goed lopende eenheid.

LEREN OMGAAN MET VERSCHILLEN EN BEGRIPPEN

De kracht van Communicatietraining Van den Broek is dat er niet alleen gekeken wordt naar de gespreksstructuur maar ook aandacht wordt besteed aan waarom het zo moeizaam verloopt. Wat houdt ons mogelijk tegen? Welk gevoel roept bijvoorbeeld feedback geven op en welke gedachte speelt hierin de hoofdrol? Hoe kan worden omgegaan met verschillen en begrippen van de ander? Iets nieuws leren werkt alleen als je ook inzicht krijgt waarom het tot op heden niet gelukt is.

Ik heb mezelf ook als acteur gespecialiseerd in rollenspelen binnen trainingen, en gebruik als trainingsacteur alle gangbare technieken om een educatief doel te bereiken. Ondanks dat deelnemers deze manier van trainen vaak als spannend ervaren, zijn zij na afloop positief en enthousiast over het verworven inzicht voor wat betreft de eigen manier van communiceren.

Welkom op de website van Communicatietraining Van den Broek.